baby og mor

Weekendsenge i traditionelle designs eller til at have med i naturen

Sengen er en af de vigtigste ting, når det kommer til menneskets komfort. Hvis sengen ikke fungerer, vil søvnen tit være fragmenteret og overfladisk. Derudover har komforten enorm betydning for din krops ve og vel, og sengen skal helst sørge for at du ikke vågner og har ondt i ryg eller nakke.

Når det kommer til babyer er det endnu mere vigtigt at finde en seng, der er komfortabel og som kan give de bedste rammer til at dit barn kan sove trygt og tungt. Derfor benytter mange forældre sig af en weekendseng. Find weekendsenge her.

En seng til farten

En weekendseng er en seng, der skal give dit barn den ultimative komfort og tryghed, når I er på farten. Sengene er designet til at skærme babyer, samtidig med, at den er nem at transportere. Flere af sengene har kalecher og nogle af sengene kan også klappes sammen.

Dreamliner har for eksempel designet en weekendseng, der har kaleche og myggenet, hvilket også er meget vigtigt  i sommermånederne. Derved kan sengen også benyttes udenfor. Derudover er ventilation en af de ting, der er blevet prioriteret højest i designet, og sengen vejer kun 3 kg, hvilket gør den meget nem at transportere.

Nuna har lavet en mere traditionel weekendseng. Denne er ekstremt nem at folde sammen og kan justeres i højden. Den man med andre ord følge dit barn i længere tid gennem dens opvækst. Derudover gør sengens opbygning den meget stabil og sammen med den bløde madras sikrer de barnets gode nats søvn.  

Sengen fra BABYBJORNS er testvinder og er også en af de klassiske weekendsenge. Den strækker sig også langt aldersmæssigt, da den vurderes til at kunne bruges af alt fra nyfødte babyer til 3 årige. Denne seng indeholder ingen skadelige stoffer for babyen, og der medfølger også en taske, hvilket gør sengen nemmere at transportere med sig rundt.

En af de mere utraditionelle senge finder man fra Børn i Balance. Denne seng vejer sølle 2 kg og ligner ved første øjekast et lille telt. Madrassen er omkranset og overdækket af et telt, der kan åbnes i siden og derved er det nemt at få barnet ind og ud. Desuden er denne seng mere praktisk at have med sig udenfor i eksempelvis haven eller på stranden, da babyen er beskyttet af overdækket og et tilhørende myggenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *