Overvejer du at låne penge? Tænk dig godt om

Går du med tankerne om at tage et sms lån, kan det være klogt at spendere et par minutter på nettet, inden du bare ansøger det første sted, du falder over.

For der kan være mange penge at spare for dig, hvis du vælger det rette sted at låne dine penge. Selvom man ikke skulle tro det, kan der være forskelle på op til flere tusinde kroner hos de forskellige låneudbydere. Så selvom det kan virke bøvlet at skulle på nettet og lede først i stedet for bare at sende en ansøgning af sted med sin mobil, kan det være fem minutter, der er utrolig godt givet ud.

Brug tid på at finde den bedste løsning

Har du eksempelvis valget mellem to låneudbydere, hvor det hos den ene koster 5.000 kroner at låne 10.000, og hos den anden koster det 1.000 kroner at låne dem, så er det klart, at man vil vælge den anden løsning.

Man vælger gerne et sms lån, fordi det skal gå hurtigt med at få pengene her og nu, og så er der nok ikke mange, der vælger lige at tjekke op på mulighederne og læse alt det med småt først. Men har man tid til det, og kan man overskue det, kan det være en beslutning, der på den lange bane kan være mange tusinde kroner værd.

Husk at bruge hovedet når du vil låne penge

De personer, der har det med at låne alt for mange penge, og som ikke kan overskue, hvordan de skal betale dem tilbage igen, er også ofte dem, der ikke lige tænker sig om en ekstra gang, inden de vælger at ansøge om et hurtigt sms lån.

Så hvis du vil undgå at ryge i den samme og såkaldte “luksusfælde”, kan det være klogt lige at tænke sig om en ekstra gang, inden du trykker afsend.

  • Har du råd til lånet?
  • Hvor lang tid skal du bruge på at betale dem tilbage?
  • Og er der måske et billigere alternativ?

    På den måde kan du ende med at spare dig selv for mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *