Her kan du finde oplevelser til alle

Hvis du er til kreative oplevelser er der masser inspiration at hente til oplevelser eller oplevelser som gaver på Du Glemmer Det Aldrigs hjemmeside. For eksempel kan du tage din mor, veninderne eller din datter med til vin hos Roccamore, der designer højhælede sko, som du kan holde ud at have på hele natten. Et arrangement til vin og sko hos Roccamore koster 199 kr. pr person.

Hvis du er til oplevelser, der er mere naturprægede vil en naturvandring på Mols være et godt forslag. Denne oplevelse hedder Smagen af Mols. Denne oplevelse er en smagsvandring, der kombinerer mad, historie og natur. Med i prisen får du en bådtur, en vandretur med smagsoplevelser og historier, en frokost tilberedt af lokale råvarer og til sidste et måltid tilberedt over bål og fortællinger om vikingerne. Denne oplevelse koster 1.250 kr. pr person. Tjek alle oplevelser her.

For de historieinteresserede har siden en meget spændende oplevelse, der er værd at prøve. Overskriften lyder: I fodsporene på Flammen og Citronen. Her bliver du taget på en guidet tur rundt i København på 2 timer, hvor I får dækket indre by og Vesterbro med nogle vigtige historier om besættelsestiden med blandt andet beskrivelser af, hvordan hverdagen så ud for københavnere under besættelsen.

Turen har selvfølgelig fokus på Flammen og Citronen, og guiderne er uddannede indenfor journalistik og historie med specialer i 2. Verdenskrig og besættelsestiden. Turen koster 175 kr. pr person.

Skal det være noget knap så dystert, men stadig med bevægelse indblandet, er en tur på westernhest hos Midtjysk Ridecenter en fremragende idé. På turen får du lov at følge hesten fra start til slut. I starter med at hente hesten på folden, og derefter får du lov at strigle den og sadle den op. Herefter går turen ud i naturen på hesteryg i naturskønne omgivelser.

Samtidig bliver du indviet i racen, American Quarter and Paint og til ægte westernridning, der nemlig adskiller sig fra normal ridning. Turen foregår i kuperet terræn, og hele oplevelsen varer i alt 3 timer. Selvom du ikke er vant til heste kan turen sagtens klares, da sikkerheden er i top og hestene er meget rolige og venlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *