brudepar

Find en gave til det moderne brudepar – Få inspiration her

Nutidens brudepar ønsker sig i dag ikke de samme ting, som de gjorde før i tiden. Hvis du vil undgå at dukke op med en forældet eller kedelig gave, så kig her. Gaveinspiration.dk giver dig nemlig forslag til anderledes og lækre gaver til brudeparret, der helt sikkert ikke vil skuffe.

Det er derudover også tit lidt sværere at finde gaver, der matcher både hans og hendes ønsker. Derfor kan det være en rigtig fin ide at give en oplevelse, som også er noget nutidens brudepar tit ønsker sig. Du kunne for eksempel give et gavekort til en kokkeskole, der ville være en sjov aktivitet for begge at lave sammen, og som også er en gave, der helt sikkert ikke vil blive glemt.

Tur i luftballon

En anden meget romantisk gave kunne være en tur i luftballon. Gaven ville være den perfekte bryllupsgave, og vil helt sikkert stå stærkt i hukommelsen resten af livet. Det er derudover også muligt at få ballonturen uanset, hvor i landet brudeparret bor. Der tilbydes ballonflyvning i både Midtjylland, Fyn, Midtsjælland, Nordsjælland og Vestsjælland. Desværre ikke i Afrika 😀

Ved at give et gavekort er det også muligt for modtageren selv at vælge, hvornår det passer ham og hende. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at tage turen, hvis man enten er kørestolsbruger eller gravid. Turen koster fra. 2300 kr.

Brætspil eller ting til hjemmet

En anden gave, der vil være sjov for begge dele af brudeparret, er et gavekort til brætspil. Det kan være parret mangler lidt inspiration til ting de kan lave sammen, eller simpelthen mangler flere spil til samlingen. Uanset hvad, er det en gave, der kan altid kan bruges og altid falder i god jord.

Det kan også være, at brudeparret mangler ting til deres nye hjem. Her kan det være lækkert at give grilludstyr, der starter fra 59 kr., eller give lysestager fra trendyliving.dk, der vil pynte i det fremtidige fælles hjem. Restaurantoplevelser er også en populær kategori og en gave, der vil falde i enhvers smag. Her foreslår hjemmesiden blandt andet et gavekort til brunch. Med et gavekort til brunch er det desuden muligt for brudeparret selv at vælge, hvor de vil benytte gavekortet.

Du kan også få mere inspiration til gaven til brudeparret her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *