tøj

Gå efter det gode energimærke, når du skal vælge tørretumbler

Priserne på tørretumblere går som regel hånd i hånd med produktets energimærke og holdbarhed. På test-tørretumbler.dk har du mulighed for at få et fuldt overblik over markedets bedste tørretumblere, og hjemmesiden gør det nemt og overskueligt, da de rangerer tørretumblerne efter anmeldelser og tests.

Hvis man tager en af de billigste modeller på listen finder man en tørretumbler fra Candy, der på tilbud koster 2.023 kr. Denne model har energiklassen B og bruger 591 kWh pr år. Derudover er det en kondens tørretumbler med en kapacitet på 8 kg og et lydniveau på 68 dB. Tørretumbleren har en brugerscore på 4.4 ud af 5.

En af de dyrere modeller på listen er fra Bosch og har en energimærkning på A+++. Modellen har desuden en brugerscore på 4.6, og et energiforbrug på 158 kWh pr år, så altså en del lavere end Candy-modellen. Desuden er modellen en kondens tørretumbler med en kapacitet på 8 kg. Denne tørretumbler koster 5.979 kr.

En anden af de lidt dyrere modeller er fra Bauknecht og koster 7.359 kr. Denne model har energimærket A++ og bruger 235 kWh pr år. En af fordelene ved denne model er, at man med købet får en motorgaranti med, der varer i hele 10 år. Så selvom købet er dyrere end nogle af de billigste modeller, er man garanteret en velfungerende maskine i minimum 10 år.

Hvis man skal bruge en tørretumbler med masser af kapacitet vil en model fra Hoover med en kapacitet på 10 kg være et godt bud. Denne model har energimærket A++ og bruger 282 kWh pr år. Selvom man tit skal betale mere for de modeller med gode energimærker er det værd at undersøge, om man vil hente pengene hjem igen på sparet el-regninger. Modellen fra Hoover koster 3.499 kr. og har en brugerscore på 4.5.

Hjemmesiden hjælper dig også til at finde de bedste tilbud lige nu og her. Den har en funktion, der hedder Dagens Tilbud, og her kan du se de modeller, der er på tilbud, tilbudsprisen og hvad den oprindelige pris var.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *